Sevgi Bahçesi

Sevgi Bahçesine Hoşgeldiniz Sayın Misafirimiz,Siteye giriş yaptığınız için teşekkürler.Eğer Üye olursanız ,Forum dan daha fazla yararlanabilirsiniz.Ayrıca forumun gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz.

Join the forum, it's quick and easy

Sevgi Bahçesi

Sevgi Bahçesine Hoşgeldiniz Sayın Misafirimiz,Siteye giriş yaptığınız için teşekkürler.Eğer Üye olursanız ,Forum dan daha fazla yararlanabilirsiniz.Ayrıca forumun gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz.

Sevgi Bahçesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yüreğine Sevgi Yağmurlarından Bir Damla Düşenlerin Forumu


    SELANİK GÖÇMENİ BÖREĞİ(Tavuklu)

    Admin(Uçkun)
    Admin(Uçkun)
    Admin
    Admin


    Mesaj Sayısı : 1556
    Kayıt tarihi : 10/08/09
    Lakap : Yönetici

    SELANİK GÖÇMENİ BÖREĞİ(Tavuklu) Empty SELANİK GÖÇMENİ BÖREĞİ(Tavuklu)

    Mesaj  Admin(Uçkun) C.tesi 13 Kas. - 16:58:49

    SELANİK GÖÇMENİ BÖREĞİ(Tavuklu) 46760_429736756107_69329521107_4781228_4676565_n
    SELANİK GÖÇMENİ BÖREĞİ(Tavuklu)

    •iç malzemeleri:
    •1 adet tavuk göğsü
    •1 orta boy kuru soğan
    •2 sivribiber
    •tuz
    •karabiber
    •pulbiber
    •milföyle yapılacaksa:
    •10 adet milföy hamuru
    •susam
    •yufkayla yapılacaksa:
    •2 adet yufka
    •eritilmiş margarin
    •yumurta sarısı
    hazırlanması:


    1-tavuk göğsünü kendi suyunda haşlayıp didikleyin.
    2-soğanı ve sivribiberi soteleyin. tuz, karabiber ve pulbiber ekleyip didiklenmiş etle karıştırın.
    3-milföyle yapacaksanız hafif erimiş milföy hamurlarını ortasına içten koyup talaş böreği gibi kapatın. üzerine susam serpin.
    4-yufkayla yapacaksanız bir yufkayı serip üzerine erimiş margarin sürün. diğer yufkayı da onun üzerine koyun. onun da üzerine margarin sürün. yufkaların karşılıklı kenarlarını ortada birleştirin. diğer uçları da tepsinin büyüklüğüne göre katlayın. oluşan dikdörtgenin bir kenarına hazırladığınız içi koyun. yufkayı rulo yapın. yufkanın üzerine önce erimiş margarin sonra yumurta sarısı sürüp susam serpin.
    5-200C'de kızarana kadar pişirin.

      Forum Saati Cuma 29 Mart - 11:18:20