Malzemeler :
1 kg istavrit (temizlenmiş)
3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
Yemeğin Yapılışı :
Fırını önceden 230 (turbo 210) derecede ısıtın.
Balıkları geniş bir fırın tepsisine tek sıra halinde dizin.
Üzerine biraz zeytinyağı gezdirin.
Fırın iyice ısındığında, balık tepsisini fırının orta rafına sürün.
Çatalla baktığınızda balığın eti kolayca dağılana kadar, yaklaşık 10-12 dakika fırınlayı
Açıklamalar :
Malzeme ve ölçüler 4 kişiliktir.
MaRaBoGLu61
1 kg istavrit (temizlenmiş)
3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
Yemeğin Yapılışı :
Fırını önceden 230 (turbo 210) derecede ısıtın.
Balıkları geniş bir fırın tepsisine tek sıra halinde dizin.
Üzerine biraz zeytinyağı gezdirin.
Fırın iyice ısındığında, balık tepsisini fırının orta rafına sürün.
Çatalla baktığınızda balığın eti kolayca dağılana kadar, yaklaşık 10-12 dakika fırınlayı
Açıklamalar :
Malzeme ve ölçüler 4 kişiliktir.
MaRaBoGLu61