Sevgi Bahçesi

Sevgi Bahçesine Hoşgeldiniz Sayın Misafirimiz,Siteye giriş yaptığınız için teşekkürler.Eğer Üye olursanız ,Forum dan daha fazla yararlanabilirsiniz.Ayrıca forumun gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz.

Join the forum, it's quick and easy

Sevgi Bahçesi

Sevgi Bahçesine Hoşgeldiniz Sayın Misafirimiz,Siteye giriş yaptığınız için teşekkürler.Eğer Üye olursanız ,Forum dan daha fazla yararlanabilirsiniz.Ayrıca forumun gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz.

Sevgi Bahçesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yüreğine Sevgi Yağmurlarından Bir Damla Düşenlerin Forumu


    ÜSKÜP KEBABI (Yapımı kolay ve yenmesi , lezzetli Balkan yemeğidir.)

    Admin(Uçkun)
    Admin(Uçkun)
    Admin
    Admin


    Mesaj Sayısı : 1556
    Kayıt tarihi : 10/08/09
    Lakap : Yönetici

    ÜSKÜP KEBABI (Yapımı kolay ve yenmesi , lezzetli Balkan yemeğidir.) Empty ÜSKÜP KEBABI (Yapımı kolay ve yenmesi , lezzetli Balkan yemeğidir.)

    Mesaj  Admin(Uçkun) Paz 1 Ağus. - 20:29:10

    ÜSKÜP KEBABI (Yapımı kolay ve yenmesi , lezzetli Balkan yemeğidir.) 35213_416722606107_69329521107_4448061_6427123_n
    ÜSKÜP KEBABI (Yapımı kolay ve yenmesi , lezzetli Balkan yemeğidir.)

    Malzemeler :
    500 gr. kuşbaşı et
    15 adet arpacık soğan
    2 diş sarımsak
    2 domates
    1 defne yaprağı
    1 kaşık margarin
    1 çay kaşığı biber salçası
    1 çay bardağı su
    tuz
    nane
    karabiber



    Yapılışı :

    Kuşbaşı etleri bir kaba alın. Domatesleri rendeleyin, arpacık soğan, margarin, sarımsak, rendelenmiş domates, tuz, tane karabiber, defneyaprağı ve biber salçasını ilave edin. Bu karışımda etleri güzelce terbiye terbiye edin. Mümkünse bir gece buzdolabında beklesin.

    Toprak güvecin içine terbiye edilmiş etleri alın. Üzerine 1 bardak su ilave edin. Güvecin kapağını hamurla kapatın, hamur yoksa bunu alüminyum folyo ile yapın. Önemli olan güvecin hava almadan pişmesi.

    Önceden ısıtılmış 200 derece fırında iki buçuk saat pişirin. Fırından çıkınca yaklaşık 30 dk kadar bekletin ve güvecin ağzını açın. Yanında bulgur pilavı ve ayran ile ağızda dağılacak bir lezzet elde etmiş olacaksınız.

      Forum Saati C.tesi 27 Nis. - 22:42:49